NOA:s rapport om olika områdesbetäckningar gör så att många försöker få stilpoäng som vanligt. Men snart vardag. Nej min vän – vi ska inte skjuta Järv. Järva veckan är politiker, den avslutas ofta med skjutningar, senast vid ett daghem. Ung man död.

Bilden är tagen ifrån MC Donalds i Rissne för ett par år sedan och tro mig den har inte förändrats. Gjorde på skoj en fråga kring mina vänner. Ingen gissade rätt. Det är i Sverige. Samla inte bara stilpoängen i politiken, var där i vardagen också. Varje år Järva veckan varit nya skjutningar, senast vid ett daghem. Först trodde en bekant att Järva veckan var att man skulle skjuta Järv……………………..

Dela på
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.