Bevakningsbranschen behöver mer tydlighet! Nu pratar jag och skriver om väktare och ordningsvakter. Jag vet att det arbetas kring olika frågor…… Vi behöver dock inte influenser ifrån bemanningsbranschen. Vårt focus ligger först på säkerhet sedan service självklart. Men vårt focus är säkerhet.

Jag startade ett säkerhets och bemanningsföretag i slutet på nittiotalet. Det var andra tider och olika kriser hade avlöst varandra i ekonomi m.m.

Nästan alla bemanningsföretag har provat denna resa och det har nästan alltid slutat i kund tapp och kunskapsbrist. Bara att läsa på er mina vänner.

Däremot har kunskaps nivån och tänket hos åtgärdsväktare försvunnit helt ett fåtal bolag kvar som har detta. Återkommer kring denna fråga.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.