Jag agerar alltid som om det jag gör spelar roll. Absolut viktigt och det borde alla göra. Joachim Källsholm, vd Securitas verkar ha denna karaktär också. Tacksam för det. Men vi måste bli fler i vår bransch nu. Läs hans senaste blogg inlägg. God fortsättning förresten.

Jag är fortfarande undrande över att vi inte kan ge varandra beröm i vardagen när vi gör något bra – människor i chefsroller kan ta sig en funderare på denna. När senast berömde ni någon. Jag har tagit en längre tids ledighet denna men det ju klart ”korvspat” att min hjärna snurrar dagarna i ända och att både sambo och hunden Elvis storknar på mitt konstanta tyckande om både ditten och datten samt att jag har lösningar på allt. Men nu är jag en nyfiken figur – jag vill veta hur det hänger ihop, en mina äldsta vänner är också en otroligt nyfiken jäkel, kanske ett strå vassare. Tyvärr har jag svårt att somna om jag inte har hittat en lösning på saken. Jag har också ringt till konkurrenter och sagt hur de bör göra. Varför? Jo jag har svårt att se på bara. Men jag har tappat mycket själv på detta då gapat på inköpare som inte följer lagar och paragrafer – jag är en man som heter Ove i vår bransch.

Källsholm på Securitas gör så nu inlägg och det är mycket bra om inte den ända nu, det finns några stycken till historiskt men nu är det ganska mycket eko där ute, vår bransch är mycket konjukturkänslig och det kommer vi få märka av framgent. Så mina vänner – gör rätt saker nu.

Om jag vet så vet jag annars vet jag inte och då säger jag inget för då blir det ganska genomskinligt hos de som vet eller? Ha det gott och ge beröm som har slitit denna helg, blåljus attacker – skjutningar med dödlig utgång samt andra som misshandlats tills de bragts om livet. Sist men inte minst till alla säkerhetsmänniskor. Är man stor så ska ta hand om de små. Fanns inte vi de små skulle nog inte ni stora göra det heller.

Jag rättar aldrig de jag skrivit så språkpoliser undanbedes, bloggat i tio år……..

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.