Inatt lämnade jag en Stockholmsförort med min hjärna var fullproppad med information, två unga män knivhuggna mitt i centrum. Det blir som i England – inga skjutvapen – flera dåd med knivar. Men vi är ju redan här med detta. Knivlagen?

Slagen om marknadsandelarna fortsätter och det blir mindre och mindre marknadsandelar man slåss och mördar för. Varför löser man inte problemet då? Återkommer på denna också under helgen. Vi har poliser, för det har vi. Vi har väktare och ordningsvakter, ja för det har vi. Vi har kameror, ja för det har vi. Vi har socialtjänst, ja för det har vi. Vi har skola, ja för det har vi.

Men vi måste få dessa unga män att byta miljö, tvinga dessa unga män helt enkelt. Som sagt återkommer på denna. En ordningsvakt ringer sent till mig.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.