Som sagt – vem kan gnälla nu? Om det kommer tre stycken ifrån riksdagen för att få info om detta innan utbrott m.m. Vem vet vilken av alternativen som är bäst? Sedan vad är bäst?

Att nu igen försöka dra på om att den svenska modellen är dålig kom förvisso för mig som en segt brev – visste att kritiken skulle komma bara inte när. Tegnell som fått både T-shirts och låtar efter sig nu och dansar upp och ner på hit listorna. Först var han hånad och bespottad av många sedan nu igen så blossar det upp kritik. Jag har varit där själv. Naturligtvis i en mycket mindre skala. Men när drevet är på så då är det liksom bara göra som Dylan sjunger. Its blowing in the wind. Så är det. Många saker kommer naturligtvis utredas och annat förvisso. Men att i nuvarande situation börja yra på om det ena och det andra får man göra i duschen eller med sina vänner anser undertecknad.

Ena dagen är Tegnell hyllad och andra dagen inte är ju ett solklart tecken på att de som är kritiska INTE har en jäkla aning om vad de är kritiska emot eller? Det ända vi vet är att träffar vi inte andra och håller oss ifrån varandra så blir chansen att bli smittat mindre.

Läser man sedan mellan raderna så behöver man inte ha högskolepoäng för att förstå både politiken och näringslivets alla egna agendor. Moder jord och Greta har ju en poäng också. Nu kan vi se berg i Katmandhu samt delfiner och renare luft och vatten. Det är ju påtagligt.

Kriminalvården har anpassat sig och intagna har tydligen minskat på våra häkten. Alltså – de kriminella har ”fattat”. Förutom vissa …

Det ska också bli en intressant analys om hur det går för övrig vård. Den biten kommer jag följa upp själv.

Övrig kriminalitet – har en idé på denna. Vi hörs vidare. Som sagt its blowing in the wind…….. sedan sist men inte minst så är detta en blogg och inte en svenska rättstavningsavdelning på universitetet. Har aldrig rättstavat denna blogg på över 10 år.

Kram och kärlek på ER alla. Det går fort nu mina vänner.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.