“Åsikten är det mellan kunskap och okunnighet.” Kommer på mig själv att apatiskt stirra in i TV på något som heter McLeods döttrar – va fan…har de samlat alla Australiens snygga damer till en bondgård. Vakna Håkan ”bråkan” vakna!


Nu gäller det bara att vara leva i det dagliga arbetet och vara till hands till de som verkligen behöver. Att ha åsikter och vara kritisk är och kommer alltid vara den okunnighetens svärd i svåra tider.

Lägga undan prestige och personliga agendor i kritiska perioder och kunna lyfta fram de hjältar som faktiskt vill göra nytta för andra i Sverige.

Att vi inom näringslivet kommer att återhämta oss är en självklarhet. Vi kan INTE heller blanda ihop Corona med nedåtgående trender i övrigt. De som utnyttjar eller rent kriminellt bedrar och stjäl ifrån oss andra ska enligt min mening aldrig få sätta sin fot i företagsvärlden de ska dessutom få kännbara straff. Att dessutom få arbeta med Ebola viruset i Afrika alt Corona i många och många år framgent…… hjälp de som behöver.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.