Ett stort tack till er alla som medverkade i senaste podden där Sonny Björk medverkade som huvudgäst. Magnus Ranstorp telefon ledes Li Jansson branschef säkerhetsföretagen. Securitas Stjernfeldt, sist men inte minst som alltid träffar rätt. Säkerhetspolisen. Sofia Hellqvist. Detta bör lyssnas på. Mitt stönande är min extrema huvudvärk. Bortse ifrån detta – Björk är ett levande lexikon i kriminalteknik.

Nummer 1. Säkerhetspolisen fick rätt. Nummer 2. Magnus Ranstorp fick rätt. När det gäller övriga så spar jag på det. Men båda två har också rätt.

Bara att följa nyheterna de senaste dagarna.

Bra gäster genomgående.

De sistnämnda gästerna per telefon kommer jag förhoppningsvis samtala med under en längre stund. Men det vore roligt att kunna få en signal nu till samtliga som medverkat men också nya kommer som redan tackat ja.

Det kommer också nya infallsvinklar där jag själv jobbat till och ifrån i flera års tid. Historiska muséet då fanns också mynt kabinettet där….. allt är inte sagt i denna historia. Bara att spana in bilden ovan och då fattas en massa.

Det jag kan lova är att det kommer galet mycket mera. Så är det.

Rättar aldrig vad jag skrivit. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra här på bloggen. Sist men inte minst. Kim i Nord Korea dök upp.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.