Fick frågan om jag är frustrerad – det är ju jag hela dagarna. En jobbig typ. Därför är humor viktigt. Klart jag ser. Överskott med energi i annan verksamhet.

Det handlar inte om fotboll eller annat också. Energi förbrukning hos kriminella är tydlig. Frustrerande över hela rutin upplägg är borta. Säkra kanaler måste bytas ut. Samma sak över allt. En isbjörn i Afrikas städer. Något fel är det övergripande. Jag sa att sommaren kommer bli långvaaarig som sköterskan skulle säga. Den här kommer gå till historien. Ska inte skryta om att jag vet. 25 år tillbaka. Sedan bra kontakt med marken. Men klart är. När alla dugliga ledare och räknare är klara . Så förstår alla felet. Många fel svar. Många av de kriminella är INTE fyllon ifrån pub …. de ställer om. De är entreprenörskap i hårfästet och mer energi än vår arbetsmarknadsdepartement och dess kontakt nät har. De ställer om snabbt. Om vinden ligger på känner de doften av isbjörnar på väldigt lång väg. Nog om det. Det handlar om att snabbt finna sig i nya möjligheter och rutiner. Nu kör vi på igen!

Jag frustrerad över hela den negativa utvecklingen. Sluta upp med omöjligt. Möjligt. Hitta nya lösningar!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.