Trafikkontoret ni är bäst! Äntligen så får elcykel bolagen betala när de skräpar ner sina potentiella krockmoppar.

Dessa är tamefan över allt. Bästa vore förvisso att plocka upp och köra till uppställningsplats. Där uthämtning skulle ske med en betydligt större summa pengar. Detta handlar inte om nytta för det gör de säkert. Men nu handlar det om helt andra saker.

Man uppmanar oss att INTE åka kollektivt och det kostar att köra bil m.m. Gång och cykelvägar samt bilvägar kostar pengar. Varför ska inte dessa elmoppar bidra till bättre vägar?

Klart att jag värnar om miljön. Men om nu politiker uppmanar om text ovan så är det bara lyda. Borde vara lag på hjälm när dessa dundrar fram på höger sida om mig i kön vid trafikljuset. Får man köra en sådan där sak på fyllan?

Ha det gott

Håkan/ bara en snabb reflektion.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.