Stockholm – förändras så också övriga Sverige. Människor tar sina barn och flyttar för de är otrygga. De finns familjer som flyttar ifrån Sverige för att de är otrygga! Galet.

Vi måste ta ett mycket större grep och hjälpa de som befinner sig i riskområde – utsattaområden och särskilt utsatta områden.

Jag/ vi arbetar just i dessa områden och har gjort så sedan mitten på 80 talet. Jag har sett förvandlingen. Jag tror på goda krafter och till förändring. Men vi måste också lyssna på vår expertis exempelvis Ranstorp – Lindgren på Tryggare Sverige eller VD Malm på fastighetsägare Järva och hans goda kompetenta medarbeta Lennart Levander.

Jag kan skrika och gapa och vara rent förtvivlad emellanåt. Ni har säkert hört historien om de två grodorna. En läggs med skönt ljummet och njuter men är efter en haltimme uppkokad och uppäten av den lömske grodättaren. den andra grodan läggs i kastrull med kokande vatten och hoppar förtvivlat där ifrån. Är vi inte på vår vakt så händer exakt samma saker i våra samhällen, det finns visst ondakrafter på alla sätt och vis. De lömska grodätarna lurar in nya förmågar till sin kriminella verksamhet.

Det jag menar är – förbjud dessa gäng, gör så att det blir förbjudet till och med att umgås i dessa kretsar.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.