Den köpta ”Åsnan”. Information inom FIFA där ”storchefen” stampar och bynspojkar vet några timmar senare om regeländring, varför kan alla detta efter bara några timmar? Precis ALLA led älskar fotboll – varför fungerar då inte detta i företagsvärldens multinationella värld?

Återkommer på denna men några solklara. Nu ”gafflar”funderar vi och skriv in gärna och jag kommer förtydliga mig under helgen och berätta om företagsövertagande. Fientliga sådana. Men nedan några verklighetspunker som jag själv varit med om i min yrkesroll – hjälpt företag. Personen eller inköpta tjänster.

Att misskreditera chef/ ägare så pass mycket att nr 2 den köpta Åsnan ska ta över med dess kriminella element.

  1. Det gynnar INTE mig direkt, slarvigt iväg skick. Intresse noll.
  2. Om undertecknad skickar detta vidare så kommer ordspråket fram ”nytig idiot”. Lojalitet sviktar.
  3. Förstår INTE vikten därav kvarstannar informationen. Konsult med noll intresse.
  4. Ilojalitet direkt emot den chefen.
  5. Fördröjning så att information blir gammal och direkt skadlig. Tycker att företaget aldrig ställt upp m.m. klassiker.
  6. Ren psykopati sprider lögner om chefer och faktiskt kunder, autentiska fall. Företags spioneri i många ”tappningar” mycket vanligt hos avhoppare inom företagsvärlden, varför jag skriver avhoppare är för att de vet mycket väl om att deras skadliga verksamhet kommer uppdagas. Det oseriösa företaget välkomnar dock ”snyltaren” som gör om samma sak igen troligtvis.

Kommer mera. Sa ”klåparen”. Identifiering av objekt. Jag är helt övertygad nu efter alla dessa år att direkt eller indirekt skada på informationsflödet eller marknadsföringen på ett företag i mindre omsättning – inte nödvändigtvis börsbolag. Där i mindre företag uppköp av aktier och rea sedan ut. Utan jag menar någon rutten tjänsteman. En förbisedd liten klåpare. Perfekt för de mera uträknande ekobrottslingar. Där uppfångarna ser dess svagheter och påtryckningar kan sätta fart, har sett detta nu bli allt oftare. De ”skiter” sedan fullkomligt i det primära målet för oss dödliga – de kan vänta ut länge sina offer för de har lagt en stor bombmatta och ser vem som nappar, ska utveckla detta scenario senare. Går på A för att sedan bekanta sig med B för att sedan ta C och D.

Likvida direkta medel är då förläget. Återkommer med detta och infomation i direkt och indirekt i ekobrottslingens värld.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.