Att den fysiska formen – sticker fram som en havande moder kan bli pinabelt och min humor.

Står och väntar på min sambo utanför Intersportbutik på en marknadsplats, till höger om denna butik ligger ett gym.

Min hund Elvis och jag vankar fram och tillbaka. Min kropp har sett bättre dagar och framför allt min kulmage. Tvättbrädan ser bra ut efter ett par glas vin. Hursomhelst. I ögonvrån ser jag en man i ca 55 års åldern gå med raska steg framåt emot gymmet. Han betraktar mig och jag ser när han gör så. Efter det så tittar han ner på sin egna gravida mage och rätar upp ryggen och och med båda händerna stryker ner sin träningsskjorta. Han tittar på mig igen och jag kan då inte hålla mig. Jag garvade åt detta och pekade på gymmet att jag snart kommer.

Två 55 tjockisar. Ha en skön helg. Inte för mycket av eldvatten.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.