Bedragare och ”skojare” finns överallt – certifieringar och utbildningar i all är men att varit med i eldens härjningar sedan om ni klarat ER då är det ett läropass av den hårdare skolan. Jag har.

Att starta företag med affärs ideer och visioner – rätt person på rätt plats i byggandet och i tiden, kundsegmentet är klart, efter ca två år börjar anställda hänga med och förstå, tredje året jobbigaste. Men inte bara det, alla småaktiga tyckande och tänkande bakom era ryggar av de som borde gå till läkaren och få ny ryggrad och pungkulor utskrivna…sedan kommer klåparna som posten, i alla fall när jag var brevbärare.

I vissa situationer så anser NI att på handen så har man fyrtal i ESS, tills då ”fan” inte korten är de viktigaste i affären för ”skojarna” har dykt upp. Era fyrtal i ESS gäller inte, ny giv.

Extremt många har hört av sig till mig efter Pandemin och Cov 19 då splittring och att kunna hålla ihop företaget – företagen.

Liknande historier dyker gång pågång upp. Samtliga branscher är drabbade och myndigheter hinner inte utreda, tiden är knapp och entreprenören sitter fast mellan utveckling och den prikära situationen som helt plötsligt dykt upp, de falska klåparna som spelar jesus.

Nu ska jag undertecknad iväg men kommer fortsätta på denna blogg om Cov 19 jesus och dess pengar! Två sanna historier, tagna direkt ur verkligheten.

Ena kommer bli ett poddradio program av också.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.