Vi hyr in en sådan där jävla ABAB vakt! Vi vakter har och ska alltid vara på vår vakt då övriga vila och sova, nästan alltid OB tid. Ny rekrytering in i branschen – ”thats the point”. Påpeka i rekryteringssamtalet vad en vakt är – ni som vet vill säga.

Blir förvånad igen när man pratar om polisens OB – herregud, det handlar ju inte om OB.

Ge polisen bra betalt, inget ”snack” om den saken. Men handlar det inte om arbetstider? Jo alla – alla som jag känner pratar just om hur less de är om tiderna och inte kan vara hemma hos sina nära och kära.

Loffe Carlsson – Repmånad säger så här. – Vi hyr in en sådan där jävla ABAB vakt. Vi som är lite äldre förstår detta – jag är lite äldre och vågar säga vad det handlar om, sedan ska jag villgt säga att jag vet annars lyssnar jag och håller munnen stängd.

Visst finns det tjänster hos oss där icke obekväm arbetstid förekommer men i grunden så handlar det om att vi vakter ska vaka när andra sover eller firar högtider m.m. Vi har ett ”jäkla” ansvar.

Bra betalt – helt enkelt, hur långt är ett snöre. Sedan måste det konkurrens utsättas, kommunerna måste kunna höja eller sänka lönetrappan, nu vet jag att det blir diskussioner om detta. Bra!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.