Sjuka- sjukdomar! Tack bästa A. Jag mötte A på lunchen idag. Mina följe slagare fick vänta. Han har samma diagnos fysisk. Vi tar samma spruta också. När jag får ett scov så blir jag dålig. När nu A berättade så blev jag rörd och glad.

Att berätta för någon som inte kan sjukdomsbild och dess földverkningar. Det går inte. Dessutom ser A jävla bra och frisk ut.

Det är ett problem. Jag har suttit hos läkare och läkare. Som inte trott på mig Tog ett tag innan jag hittade rätt. Samma för A. Detta är ett kommande projekt för poddradio.

Ja fan vad jag har jobbat på sista 6-7 månaderna.

Jag har slutat berätta för omvärlden egentligen hur jag mår. Jag ljuger helt enkelt. Lättare så. Dessutom finns det en hel del ormar som fullt ut utnyttjar denna situation. Tyvärr. Men åandra sidan lika roligt att se lögnare komma längre fram emot halshuggning.

Så är det bara. Läste fredags Dagens Industri. Gubbe! Snacka om att få det i ansiktet. Kan vi ses och ta en kaffe. Inte bara för att Jag vill gotta mig i dina lögnares förbannelse. Utan du måste berätta om varför? Ju högre upp desto större fall. Vem vet . Tomten kanske kommer. Not. Men du är välkommen till oss.

Men det jag vill skicka till alla underbara människor. Njut av det dagliga. Det blir aldrig som man tänkt sig. Det blir kanon och kanske en smula bättre.

Klart är att det finns människor som är goda också.

Härligt med livet.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.