Linus på linjen. Det finns hopp och möjligheter, så är det bara. Juldagen – vila ifrån inkommande negativa nyheter. Ett brus av elände så fort jag öppnar nyheterna. Taktik 1. Slå ej på TV. Låt din hjärna få frid och vapen vila i 24 tim.

Lyssnar just nu i skrivandes stund på Bachs Juloratorium – inget jag gör i vanliga fall om klassisk musik så är det Vivaldi – Mozart jag lyssnar på det mesta.

Sociala medier i all ära – många tv kanaler , jätte bra, alla får tag på dig ideligen, jobba hemifrån.

Men när det negativa strömmarna fullkomligt forsar in i din ”skalle” finns ingen som helst avstängningsknapp där det står off på .

Kommersiella medier och public service fullkomligt pumpar ut – cancer – Ukraina krig- skjutningar- Appelgren Gunnar , mycket kompetent förvisso men är snart mer känd än GW i då form att ge svar på vapen och krig i Södertälje.

Pandemi forskare och kunskaps människor och kommer fram som grodorna på Gröna Lund samt försvinner när det visar sig att alla inte har de rätta svaren – sedan dessutom två läger var uppe tre hur vi skulle hantera epedimin. Som kärnkraften var en gång . 1 Kärnkraft. 2. Blandning. 3. Atomkraft nej tack.

Sistnämnda så känner jag flera och de vill nu ha kärnkraft, lite socialstyrelsen som ville att vi skulle äta 8 limpskivor om dagen. Vi lever i en föränderlig värld i ett fullkomligt raseri av information av negativa strömningar.

När vi ständigt då matas med detta så måste vi kunna se och lyssna på saker av positiva saker, se möjligheter och att vi själva kan förändra till det goda och ljusa i livet. Det finns.

Historiskt så var min tecknade film Linus på linjen och Anslagstavlan, jag gillade också att se när solen skulle gå upp och ner. Till slut förstod jag att den längsta och ljusa dagen i den Gregorianska kalendern var olika i vårt avlånga land. Många år efter det förstod lite mera….det viktiga är inte när vi vaknar utan att vi gör det och ser det positiva. En förståelse att det finns människor som inte förstår och att det är de som ska skolas.

Det kommer nu finnas och finns människor som tror att jag ljuger när jag berättar om telefonkiosken och dess historia.

Jag försöker leva här och nu – någonstans så har jag fått en gåva att vara nyfiken, jobbigt nyfiken kan många tycka säkert. Men jag vill fatta. Men idag släpper jag det ganska mycket. Det finns hopp och jag ser det mesta idag som mirakel.

Just idag så vill jag inte ha elände i hjärnan, just idag har jag ett val. Inte alla som har.

Ni är bäst!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.