Har vi blivit ett ”köttberg” i den bemärkelsen att många är överviktiga i vår uniformsbransch…Arbetsmiljöproblem. Träna på arbetstid?

Godagens – att arbeta som vakt kan innebära att du/ ni får stå i 12 timmar eller kortare alternativt längre – beronde på uppdragetsart, men en sak är säker dåligt tränad och du/ni blir slöa i huvudet också. Tar felaktiga beslut. Pallar inte helt enkelt.

Få arbetsgivarna att lägga in träningen till de som behöver. En städare måste exempelvis träna rygg och axlar samma sak med frisörer. Vi har ”skrattat” åt donuts poliser många gånger, vi är inte bättre själva – parkeringsvakter går hela dagarna jag har svårt att hitta en smal vältränad sådan, men jag hittade en på Hemköp som skulle köpa en Donuts.

Det är ju också väldigt märkligt, en parkeringsvakt är ju gående, inte bara bilburen.

Jag rättstavar inte denna blogg, jag förbehåller mig rätten att filtrera galna inlägg, men debattera gärna.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.