Det som skedde i Tunisien kan hända här också läs nedan. När de politiska Stureplansraggarna ”gaggar” skit i Visby så pågår ett krig!

Hej mina vänner.

Männen öppnade eld på Piteå havsbad – 58 döda flera vuxna men också barn. Det kan visst vara ett tänkbart scenario om år framåt. Vi kommer att få se ett Sverige med stora samhällsklyftor, ännu större än vad som finns idag. Familjer som flyr ifrån krig och annan fasa har ”kanske” bara två val stanna och dö eller fly.

Sedan då? Jo förorterna växer i våra stora städer och det finns ingen utväg någonstans, de ända som tar hand om de unga männen och kvinnorna är terrorist organisationer som är här för att rekrytera, de blir lovade saker om de kommer och krigar samt att bygga upp ett nytt land. Kan det vara lätt och rekrytera någon som har legat och stirrat i taket i fyra år, ingen utbildning samt dålig Svenska. Det är och kommer inte vara svårare för dessa rekryterare i framtiden. Vi har totalt misslyckats med integrationspolitiken i Sverige i sin helhet.

Jag var med  och startade ett företaget som hette Nordisk Bevakningstjänst vi hade över trettio olika nationaliteter vi var över fyrahundra anställda, då säger någon vän av ordningen det var ju ett bra exempel men då säger jag att vi kan mer och vi kommer få se ett helt annat Sverige om vi inte gör mera, det kommer bli så om vi inte redan har det – potentiella vilande terror celler.

Almedalen vilket svek till de svaga i samhället.  Kom igen nu! Jonas Sjöstedt i Almedalen och ”snackar”  om att alla barn ska få semester och Åsnan Fredoli……..repliker ja ni förstår själva. Almedalen är och har blivit en blandning av Kiviksmarknad och aporna på Skansen samt en smet som spöar ”skiten” ur Stureplansraggarna samt att Åkessons anhang gick runt i rosa T-shirt för att rekrytera mera kvinnor till partiet, vilken super idé!

Åter igen.

De kanske har kommit människor som vill skapa oreda för att få uppmärksamhet redan och ligger bara och väntar men de som kommer hit ifrån kriget och fått olika mentala störningar och får ingen hjälp, vilket kommer att ske, vi kommer aldrig att kunna hjälpa alla om femton år om detta fortsätter i den rasande fart som just nu sker i omvärlden, länder som är hårt drabbade i Nordafrika och i Mellanöstern samt Ryssland och Ukraina, mitt tips är att Ryssarna går in i Ukraina innan hösten är slut. Vi hade ren och JÄVLA tur det som skedde på Drottninggatan. jag skrev en blogg om skolsäkerhet, tyvärr fick jag rätt.

Ryck upp er nu! ALLA.

Vi höras.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.